среда, 20 марта 2013 г.

Світ нових можливостей


Всім привіт!!!

Сьогодні день народження «Книжкової павутинки». Я дуже рада і щаслива знаходитися у всесвітній павутині Інтернету. Я довго шла до цього кроку: спочатку були вагання, чи потрібно мені отримувати новий статус «блогера», потім було запрошення до тренінгу зі створення «живих журналів». І ось нарешті я можу заявити про себе: Я – блогер!
І я цим пишаюся, адже бібліотекар, це не лише людина, яка видає книжки, сидячи за кафедрою. Це творча особистість, яка повинна розвиватися, йти вперед в ногу з часом. Я не можу і не хочу сидіти на одному місці і нічого не робити. Життя – одне, треба прожити його так, щоб потім було що згадати і розказати. Приїхавши на курси по створенню блогу, я була шокована, скільки потрібно всього знати. Стільки інформації, ви просто не уявляєте, але дуже цікавої і різноманітної. Сьогодні другий день навчання. І ось з’явилася «Книжкова павутинка». Я навіть і не мріяла, що так швидко «сплету» її, а отже тепер мене переповнюють почуття хвилювання, цікавості.
То ж мрійте і сподівайтеся, і ваші мрії обов’язково здійсняться.


До зустрічі, мої хороші! З хвилюванням чекаю Вас в гостях у «Книжкової павутинки»!

13 комментариев:

  1. Бажаю сплести міцну павутинку для користувачів. У Вас все гарно виходить!

    ОтветитьУдалить
  2. Дуже Вам дякую!!!! Буду надіятися, що все получиться)))) Бажаю і Вам успіху))))

    ОтветитьУдалить
  3. Ніколи в житті не боялася усілякої живності, зокрема, павуків. Правда й особливого захоплення вони в мене не викликали. Але цього гарненького павучка, сподіваюсь, любитиму та в цій "павутинці" гостюватиму із задоволенням! Бажаю паучку плести "Книжкову павутинку" з радістю та натхненням!

    ОтветитьУдалить
  4. Я теж сподіваюся, ця павутинка хороша. Велике Вам спасибі за приємні слова і вашу підтримку))

    ОтветитьУдалить
  5. Привіт, павутинко! З першими кроками тебе! Головне йди вперед і вір у себе!

    ОтветитьУдалить
  6. З першою сплетеною павутинкою.Бажаю успіхів та натхнення))))

    ОтветитьУдалить
  7. Ти молодчинка, гарний блог створила. Так вперед!

    ОтветитьУдалить
  8. Дякую! Я щаслива, що "Книжкова павутинка" Вам сподобалася. Буду намагатися продовжувати в тому ж дусі. Та робити її ще цікавішою.))))

    ОтветитьУдалить
  9. Привіт, "Книжкова павутинка"! Дуже приємно бачити тебе у Всесвітній павутині Інтернету!!!! Бажаю тобі сплести велику, цікаву павутину!!!!!!!!!!

    ОтветитьУдалить
  10. Привіт! Я рада тебе бачити у себе в гостях. Дякую за побажання! З такими читачами вона дійсно стане великою і цікавою!!!!

    ОтветитьУдалить
  11. Найщиріші вітання із днем народження блогу КНИЖКОВА ПАВУТИНКА від блогу ЖОБД ТВОРЧА СТЕЖИНКА!!! Бажаю цікавих постів, професійного росту та яскравого сонечка щодня))

    ОтветитьУдалить